15.08.2020, 20:35 ч.

Bulgarian English French German Greek Italian Portuguese Romanian Russian Serbian Spanish

Тържествено изпращане на випуск 2020 Печат
Оценка на читателите: / 0
Слаба статияОтлична статия 
Неделя, 28 Юни 2020 19:34

На 26 юни 2020 г. се проведе тържествена церемония по връчване на дипломи, удостоверения за професионална квалификация, специални награди и грамоти по повод изпращането на випуск 2020 на СПГ “Алеко Константинов”. Директорът на гимназията инж. Веска Николова поздрави зрелостниците, като започна с успехите от постигнатото и пожела “удовлетворението от резултатите да ги прави горди и уверени в собствените им сили и възможности”. Тя допълни също, че животът се измерва не с годините, а с дирята, оставена след всеки човек.  Инж. В. Николова удостои с приза “Достоен Алековец” дванадесетокласника Николай Каишев за постигнати високи резултати в обучението, активна извънкласна дейност и участие в състезания и олимпиади.

Кметът на община Свищов г-н Генчо Генчев поздрави завършилите ученици: “С гордост носете името на училището на нашия бележит писател, адвокат Алеко Константинов и бъдете здрави, и продължавайте със знание да следвате важните житейски уроци”. Той допълни, че професионалната гимназия “Алеко Константинов” се е утвърди като едно можещо, иновативно училище, което изгражда специалисти, които индустрията и бизнесът дълги години са очаквали.

Зрелостниците и техните класни ръководители Елена Николаева и Лиляна Димитрова получиха грамоти и подаръци, предоставени от ръководството на Община Свищов. Отличени ученици в различните направления са: Божидар Койнов, Николай Каишев с награда от Кмета; Надя Игнатова, Ивелин Игнатов, Василена Димитрова – отличени в направление „Професионално обучение“; Николай Лазаров – направление „Наука“ и Кристияна-Михаела Иванова – направление „Изкуство“.

Дипломи за завършено средно образование и удостоверения за професионална квалификация бяха раздадени от директора на гимназията. Да уважат зрелостниците на събитието присъстваха още зам.-кметът д-р Анелия Димитрова и началник отдел „Образование“ Румяна Кузева.
 
Банер
Банер
Банер

Важни новини

Еразъм+

Уважаеми ученици, родители, учители и всички посетители на нашия сайт,

В сайта
http://pglps-mobilecook.info
ще публикуваме всички събития и новини за изпълнението на проект 2018-1-BG01-KA102-047382 „Обучение чрез работа за успешна професионална раелизация” по Програма „Еразъм+”, Ключова дейност 1: „Образователна мобилност за граждани”.

За да бъдем по-близо до Вас, създадохме и facebook страница на проекта:

 https://www.facebook.com/mobilecook2018
Тук можете да коментирате, давате предложения или просто да ни харесате :-) Ще се радваме да споделите нашите преживявания!

СПГ във Facebook

Анкета

Коя от предложените за учебната 2019-2020 в СПГ "Алеко Константинов" професии бихте избрали?
 

Изображение

IMGP2102.jpg

Брояч посетители

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterДнес875
mod_vvisit_counterВчера654
mod_vvisit_counterТази седмица6180
mod_vvisit_counterТози месец23543
mod_vvisit_counterВсичко1812522
В момента има 262 посетителя в сайта

Свищовска професионална гимназия "Ал. Константинов" * Aleko Konstantinov Svishtov Vocational School